"Η δημιουργία ενός portal - ενεργοποιεί- την παρουσία της επιχείρησή σας σε μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, επεκτείνοντας με τον τρόπο αυτό τη φυσική παρουσία της επιχείρησης σε ολόκληρο τον πλανήτη, 24 ώρες το 24ωρο."

Portal & web-design

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας, αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, προκαλώντας καθημερινή ζημιά χωρίς να το καταλαβαίνετε. Από την άλλη μεριά, μια σύγχρονη και προσεγμένη κατασκευή ιστοσελίδας, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους.

Σε κάθε νέο έργο, πρώτο μέλημα είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με το να γίνεται μια πλήρης καταγραφή των επιδιωκόμενων στόχων και των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων, ώστε να απαντηθούν επαρκώς κάποια βασικά ερωτήματα:

    • Στόχος: Ποιοί είναι οι στόχοι του portal; Τι ελπίζει ο πελάτης να κερδίσει από αυτό;
    • Πελάτες: Ποιοι είναι οι πελάτες που προσπαθούμε να προσεγγίσουμε;
    • Περιεχόμενο: Ποια συγκεκριμένη πληροφορία – για τους επιλεγμένους πελάτες και στόχους – πρέπει να παρέχει το portal;

Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ιστοσελίδων. Είτε υπάρχει ήδη μια εταιρική ταυτότητα η οποία πρέπει να ενσωματωθεί, είτε η διαδικασία κατασκευής ξεκινάει από το μηδέν, βασικός στόχος είναι η πληροφορία που θέλει να περάσει η επιχείρηση προς τον πελάτη, να διοχετεύεται μέσα από μια ελκυστική σχεδίαση.

Βεβαίως, μεγάλη σημασία δίνεται και σε ζητήματα τεχνικής φύσεως όπως η γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων, η συμβατότητα σε διαφορετικούς browsers και λειτουργικά συστήματα και η σωστή απεικόνιση σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης, ώστε η εικόνα που αποκομίζει το σύνολο των επισκεπτών να είναι όσο το δυνατόν ομοιόμορφη.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!